Hem

Kundalini Yoga

Ayurveda

Panchakarma

Massage

Healing

Ito Thermie

Kurser

Produkter

Prislista

Fotogalleria

Om oss

 

 

SÁASIL – NAH

 

Kundalini YogaAyurvedaMassageHealing

 

 

 

Välkommen till Sáasil-Nah!


 

 

   Sáasil-Nah är ett mycket gammalt ord som ursprungligen kommer från Mayakulturen och betyder “Ljusets hus”. Vi ser det som vår uppgift att inom Sáasil-Nah kunna erbjuda dig behandlingar och kurser i Kundalini Yoga, Ayurveda, Massage, och Healing av högsta kvalitet.

 

Vårt främsta mål är att ge dig kunskap om hur det på bästa sätt går att kombinera teknikerna i Kundalini Yoga tillsammans med Ayurveda i en integrerad form. Kundalini Yoga passar alla människor; äldre som unga, stela som mer rörliga människor. Denna genuina form av yoga bygger på Yogi Bhajans läror. Du kommer att lära dig om det dosha (element) som enligt den ayurvediska filosofin är dominant i din kropp och även om hur du kan balansera ditt dosha genom mat, dryck, kryddor, aromer och medicinalväxter.

 

Våran lokal är utrustad med en äkta ayurvedisk neem trä massagebänk, ångmaskin för ångbad med örter, ångkabin för ångbad med aromaoljor, för den bästa möljiga ayurvediska behandlig. Du kan få oljebad massage i en och en halv liter varm örtolja, en underbar upplevelse! Eller om du har fullt upp och lite tid över, kan du njuta av 30 minuters energimassage. Våra behandlingar kommer få dig att njuta och slappna av.

 


 


Adress: Barnhemsvägen 11, 2tr, 13146 Skuru Nacka

För behandling, konsultation och produkter ring Walter 0768580594

 

 

www.saasil-nah.se 

walter@saasil-nah.se