Hem

Kundalini Yoga

Ayurveda

Panchakarma

Massage

Healing

Ito Thermie

Kurser

Produkter

Prislista

Fotogalleria

Om oss

- Kontaktinfo

 

 

SÁASIL – NAH

 

Kundalini YogaAyurvedaMassageHealing

 

 

 

Om oss

 

 

Walter Hans Meneses Tamez

 

Walter, som är terapeut och healer, är född i Mexiko, men bor idag i Stockholm tillsammans med sin svenska fru Linda Friberg som också är massageterapeut. Walter är certifierad terapeut och har studerat massageterapi och reiki i Cancun (Mexiko), sittande energimassage på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm, Ayurveda Jyoti (rådgivare i näringslära) på Sivananda Yoga Vedanta Centre i Österrike, Kundalini yogainstruktör (KRI-Certifierad Internationell Instruktör) i Stockholm. Walter och Linda blev även under 2008 certifierade i Kerala Ayurvedisk Hälsovård (ayurvediska behandlingar) i Indien.

 
Linda & Walter


"Under min barndom i Mexiko var jag fascinerad av den traditionella medicinen och kulturen som de inhemska folken Maya och Aztekerna använde och levde efter. Detta gjorde att jag började studera Mayakulturen, vilket i sin tur gav mig möjligheten att lära mig om Mayafolkets medicinska växter. Dessa används i stor utsträckning på samma sätt som inom Ayurveda.

1993 började jag praktisera Kundalini yoga i Cancun i Mexiko. Omedelbart efter mitt första Kundalini yoga-pass kände jag mig så väl till mods, avslappnad och full av energi att jag helt och fullt ville ha detta som min livsstil. Omkring 1996-97 träffade jag Yogi Bhajan för första gången i Cancun. Han kom med sina studenter och bodde på hotellet där jag jobbade på den tiden. Jag var anställd som "doorman", i room-servicen och även för de arrangerade aktiviteterna. Efter deras första besök frågade hotelldirektören, då han visste att jag också var student till Yogi Bhajan och att jag var vegetarian, om jag var intresserad av att tillaga en särskild vegetarisk meny för Yogi Bhajan och hans studenter inför deras kommande besök. Jag sade med nöje ja till förfrågan och varje gång yogiji och hans studenter kom tillbaka till hotellet väntade dem en utsökt vegetarisk meny som vi hade tillagat.

Under fyra år hade jag förmånen att ta hand om Yoghi och hans studenter. Det var en sådan gåva att få bistå min mästare och att få vistas i hans strålande närvaro. Detta är erfarenheter som jag håller kärt i mitt hjärta och som ändrade mitt liv. Jag håller dessa minnen och traditioner vid liv. Jag var välsignad av Yogi Bhajan och nu när jag lever i Sverige har jag förmånen att få tillaga vegetarisk mat, baserad på de Ayurvediska principerna och det mexikanska köket, för Guru dev Singh (mästare för Satnam Rasayan) när han besöker Stockholm."


Guru Meher Shingh - Walter Meneses

 

Kontaktinformation:

 

Walter Meneses

Email: walter@saasil-nah.se

GSM: +46768580594

Adress: Barnhemsvägen 11, 2tr,
               13146 Skuru Nacka
               Visa karta

 

 

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS

www.yogaky.se

www.vilya.nu

www.kundaliniyogacenter.se

www.lotusyoga.nu

 

www.saasil-nah.se 

walter@saasil-nah.se