Hem

Kundalini Yoga

Ayurveda

Panchakarma


Massage Behandlingar

- Ayurvedisk

- Energi (japansk)

- Helhets-massage

- Bemer 3000

 

Healing

Ito Thermie

Kurser

Produkter

Prislista

Fotogalleria

Om oss

 

 

SÁASIL – NAH

 

Kundalini YogaAyurvedaMassageHealing

 

Massage

 

    

   Energi (japansk massage)

 

Energimassage är en gammal japansk teknik och en särskild form av massagebehandling som koncentrerar sig på balans och rörelse av livsenergier. Till skillnad från akupunktur, används tummarna istället för nålar för att arbeta över meridianer och akupunkturpunkter i syfte att balansera nerv- och cirkulationssystem. Denna behandling hjälper musklerna och organen att uppnå ett optimalt avslappnat tillstånd och den rekommenderas för arm- och nackproblem och när blodtillförseln till huvudet är låg. Du sitter på en specialanpassad och bekväm stol, massagen tar 30 minuter och du behöver inte ta av dig kläderna.

 

 

   Helhetsmassage

 

Den specialanpassade helhetsmassagen är mycket efterfrågad bland våra kunder. Den består av en kombination av klassisk svensk massage, energimassage, reflexologi (zonterapi) och healing i kombination med Ayurvediska oljor eller med florames ekologiska massage oljor. Denna massage ger djup avslappning (klassisk massage) och balans av energier (energimassage) i hela kroppen. Utöver detta ger användningen av Ayurvediska oljor en djupare frigörelse av spänningar och stress som ackumulerats inne i musklerna. Massagen avslutas med en Sat-Nam Rasayan-healing för att harmonisera hela behandlingen. Den specialanpassade helhetsmassagen tar 50 minuter och den kan utföras av en eller två terapeuter (fyra händer) på en person.


 

   Elektromagnetisk behandling

 

Bemer 3000: Den Bio-Elektro-Magnetiska- Energi-Regleringsanordningen fungerar på det sätt att den balanserar upp brister av bio-energi och stärker energitillförseln till organismen. Effekterna av Bemersystemet siktar på den fysiologiska regleringen av ämnesomsättningsprocesser, mobiliseringen av kroppens egna självläkningsmekanismer och även aktivering av regenerativa förmågor. Det hjälper till att förbättra hälsan och livskraften. Energiregleringen och dess hälsogivande effekter baseras på:

 

1.      1. Utvidgande av blodkärl.

2.      2. Förbättring av cirkulation, särskilt mikrocirkulation.

3.      3. Ökad syremättnad och partiellt syretryck.

4.      4. Förbättring av blodflödets egenskaper.

 

Behandlingen tar 20 minuter. Du kan slappna av eller sova när du ligger på den elektromagnetiska mattan. Bemer skapar ett elektromagnetiskt fält som arbetar sig igenom hela din kropp.

 

För mer information om Bemer, vänligen besök AFB:s (Academy for Bioenergetics) hemsida. De är tillverkarna av Bemer 3000.

http://www.afb.li

 

 

www.saasil-nah.se 

walter@saasil-nah.se